Nyhet: Onlinebibelskola

Till hösten öppnar vi upp för möjligheten för dig som vill gå bibelskola men inte vill flytta från din nuvarande ort. Från och med i höst kan du plugga heltid online med oss på UBS. En stabil internetuppkoppling och en enhet med webbkamera så kan du följa med oss i realtid under lektionerna och ta del av all vår undervisning och samtal oavsett om du bor i Trelleborg eller Boden.

Träffar

Vi har planerat in två fysiska träffar under hösten och två till våren. Träffarna är vanligtvis 1,5-2 dygn och räknas som en obligatorisk del av kursen.

Under våren åker vi dessutom på en missionsresa i ca tio dagar. Träffarna på HT är inplanerade v. 37 och v. 41. På VT kommer dessa träffar äga rum v. 3 och en sista avslutningsträff sista veckan (23). Förutom dessa blir det en missionsresa på drygt 10 dagar som sker direkt efter påsklovet.

Avgifter

Kursen är CSN berättigad och kostnaden är 2500 kr per termin. I avgiften ingår kurslitteratur, boende och fika när vi ses under året. Resterande summa kommer användas till missionsresan. Ytterligare 5000 kr tillkommer för missionsresan och den summan täcker i princip allt när vi är på plats. Vi reserverar oss för att eventuellt höja/sänka kostnaden något beroende på hur kostnadsläget när vi bokar biljetterna.

Praktik i församling

Du kommer även som de övriga ha praktik i en lokal församling. Praktiken är ca 8 timmar/vecka och görs upp med din handledare i den församling du kommer göra din praktik. Vi hjälper dig gärna i kontakten och samtalen med församlingen.

Vi är så glada över våra nya utvidgade möjligheter att erbjuda bibelskola på! Ansök nu!